Jefkesbal

Affiche Jefkesbal 2020
50ste Groot verkleed Jefkesbal Zaterdag 22 Februari 2020 om 21u in de Sint-Annazaal, Roklijf 2 – Aalst

Lila Carnavalslintje voor elke bezoeker van het Jefkesbal! 

Hét carnavalsbal bij uitstek te Aalst, de aanzet tot “Oilsjt Carnaval” is ontegensprekelijk het Jefkesbal. In de Aalsterse Sint-Annazaal vieren ieder jaar honderden enthousiaste carnavalsvierders de start van een nieuwe spetterende carnavalsdriedaagse. Dit unieke gegeven in goede banen leiden is de plezante taak van de Jefkes van Sint-Anna. Het Jefkesbal staat, hoe kan het ook anders, in het teken van het Kindercarnaval.

Het optreden van De Jefkes, de voorstelling van hun jaarlijks carnavalsrepertorium, is één van de hoogtepunten tijdens het Jefkesbal.

Prins carnaval en zijn kleurrijk gevolg is sinds jaar en dag een gewaardeerde blikvanger op het openingsfeest van de Aalsterse carnavalsweek.

foto1

Enkele jaren geleden vonden de Jefkes van Sint-Anna helpende handen en bijzonder veel steun en medewerking bij de leden van JOKA (De Jong Katrienen), een afdeling van “De Koninklijke Aloude Rederijkerskamer der Catharinisten” uit Aalst. Vandaag staan “De Katrienen” andermaal in goede vorm paraat om samen met de Jefkes van Sint-Anna de handen uit de mouwen te steken. Beide teams verwachten met veel vertrouwen alle carnavalsbalvierders op het uniek Verkleed Jefkes Carnavalsbal voor een formidabele en onvergetelijke vastenavondaanzet.

 De muziek wordt dit jaar toevertrouwd aan DJ Steven uit Caffee Cognac.

Voor de professionele licht- en geluidsinstallaties staat Soundfield garant.

 Kaartenvoorverkoop (€5,00 voorverkoop/ kassa €7,00) vanaf nieuwjaar bij: De Jefkes van Sint-Anna ( zie ‘Bestuur’ op de website), in de Sint-Annakring bij Vivian en Marc of bij de leden van JOKA, De Jong Katrienen.

Verkooppunten:

– Sint-Annakring – Roklijf 4, 9300 Aalst
– The Chaplin – Koolstraat 121, 9300 Aalst
– Liebaut – Koolstraat 62, 9300 Aalst
– ’t Krantemanneke – Welvaartstraat 44, 9300 Aalst
– De Wolf – Moorselbaan 38, 9300 Aalst
– Hermelijn – Molenstraat 36, 9300 Aalst